Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Tentang Kami

Shandong Huate Magnét

Téhnologi Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Shandong Huate Magnét Téhnologi Co., Ltd.

Shandong Huate Magnét Téhnologi Co., Ltd.Kami specializing di manufaktur superconducting magnet, cryogenic superconducting parabot separation magnét, séparator beusi magnét, separator magnét, stirrer magnét, grinding ultra-rupa jeung parabot Klasifikasi, pertambangan bersaing alat set, médis magnét résonansi Imaging (MRI) jsb wengkuan jasa kami ngawengku. batubara, tambang, listrik, bahan wangunan, metallurgy, logam non-ferrous, panyalindungan lingkungan, médis jeung saterusna leuwih ti 10 widang.Kalayan langkung ti 20,000 palanggan, alat kami diékspor ka AS, Eropa, Australia sareng seueur nagara sanés.

DCIM100MEDIADJI_0032.JPG

Témbongkeun Manuk

Main Entrance

Lawang Utama

R&D Center

Puseur R&D

Workshop

Bengkel

Workshop Interior

Interior Bengkel

Finished Products Warehouse

Gudang Produk Réngsé

l-aboratory
2-chemical laboratory
03

Laboratorium

Laboratorium Kimia

Interior laboratorium