Cooperative innovation, the pursuit of excellence

R & D Kamampuh

Dina bulan Séptember, 2017, parusahaan kami geus ngadegkeun "AMG - Huate Mineral Processing Téhnologi Panalungtikan Center" na didaptarkeun di Afrika Kidul, fokus dina tambang rundingan téhnologi rékayasa, mineral processing testwork panalungtikan, instalasi parabot commissioning, beneficiation plant EPC jasa proyék turnkey, jsb Dina waktos anu sami, ngadegna "Kantor Huate Magnet Afrika Kidul" mangrupikeun agénsi khusus pikeun Huate pikeun ngalayanan konsumén Afrika Kidul langkung saé sareng langkung merenah.Huate geus gawé bareng jeung RWTH Aachen University pikeun nyieun fasilitas panalungtikan industri 4.0 dedicated ka téhnologi processing mineral pinter jeung separation magnét.Fasilitas ieu ngagaduhan alat-alat anu paling luhur sapertos pemisah éléktromagnétik sareng méter difraksi sinar-x, sareng Alat Spéktrum Infrabeureum Deukeut, ogé mesin panginderaan mineral sareng mesin pamisahan sanés.

Perusahaan kami parantos ngadegkeun kerjasama panalungtikan ilmiah jangka panjang sareng China Academy of Sciences Institute of Electrical Engineering, Institute of High Energy Physics, Shandong University sareng lembaga tinggi anu sanés, sacara lega nyerep prestasi ilmiah sareng téknologi pang anyarna dina wor.ld pikeun ngembangkeun produk magnét-listrikdi tingkat domestik jeung internasional ngarah jeung kalawan hak cipta intelektual bebas.SONY DSC

  • Workstation komprehensif pikeun Akademisi
  • Unit Usaha Proyék pikeun Rencana Pendukung Téknologi Lima Taun Kaduabelas Nasional
  • Magnét-Equipment Téknik Téhnologi Panalungtikan Center of Cina Metalurgi Pertambangan Association
  • Superconducting Magnét Téknik Téhnologi Center of Cina Mesin Industri
  • Unit Usaha Proyék Pikeun Rencana Produk Anyar Key Nasional
  • Unit Usaha Proyék pikeun Rencana Obor Key Nasional
  • Unit Drafting pikeun Standar Industri Nasional