Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Ngolah bubuk

  • Series HF Pneumatic Classifier

    Runtuyan HF Pneumatic Classifier

    Alat klasifikasi diwangun ku classifier pneumatic, siklon, kolektor, kipas draf induksi, kabinét kontrol sareng saterasna.Dilengkepan inlet hawa kadua jeung rotor impeller nangtung, bahan anu fed di visa roller handap handapeun gaya dihasilkeun tina draf kipas ngainduksi lajeng dicampurkeun jeung hawa asupan munggaran bubarkeun partikel lajeng dibawa ka zone Klasifikasi.Kusabab laju puteran anu luhur pikeun ngagolongkeun rotor, partikel-partikel aya dina gaya sentrifugal anu dihasilkeun ku rotor klasifikasi Parameter Téknis: Catetan: Kapasitas ngolah relatif ka bahan sareng ukuran produk.

  • Series HFW Pneumatic Classifier

    Runtuyan HFW Pneumatic Classifier

    Aplikasi: Loba dipaké pikeun kimiawi, mineral (utamana lumaku pikeun klasifikasi produk non-mineral, kayaning kalsium karbonat, kaolin quartz, talc, mika, jsb), Metallurgy, abrasive, keramik, bahan seuneu-bukti, obat-obatan, péstisida, kadaharan, kaséhatan. suplai, jeung industri bahan anyar.

  • Dry Quartz-Processing Equipment

    Garing Quartz-Processing Equipment

    mesin ieu dirancang husus pikeun widang quartz-nyieun pikeun industri kaca.Ieu diwangun ku ngagiling, tabung (pikeun produk ukuran béda), sistem bahan-balik kasar jeung sistem ngumpulkeun lebu.Anjeun tiasa kéngingkeun produk anu béda-béda ngabentuk tabung anu béda-béda kalayan ukuran bolong 60-120 pikeun industri kaca.Ukuran pikeun bahan bubuk anu asalna tina kolektor lebu sakitar 300mesh, anu anjeun tiasa dianggo pikeun usaha sanés.

  • Series HSW Horizontal Jet Mill

    Runtuyan HSW horisontal Jet Mill

    HSW runtuyan micronizer hawa ngagiling jet, kalawan Siklon SEPARATOR, collector lebu jeung draf kipas pikeun mangrupakeun sistem grinding.Hawa anu dikomprés saatos digaringkeun disuntikkeun kana kamar grinding gancang ku suntikan klep.Dina titik sambungan tina jumlah badag arus hawa-tekanan tinggi, bahan feed nu collided, digosok jeung sheared sababaraha kali nepi ka powders.Bahan-bahan anu digiling lebet kana kamar klasifikasi kalayan aliran hawa pemberontakan, dina kaayaan gaya tarik.Dina gaya centrifugal kuat-speed tinggi puteran roda turbo, bahan kasar jeung rupa anu dipisahkeun.Bahan-bahan anu saluyu sareng sarat ukuranana asup kana pemisah siklon sareng kolektor lebu ngalangkungan roda klasifikasi, sedengkeun bahan kasar digolongkeun kana chamber grinding pikeun digiling terus-terusan.

  • Series HS Pneumatic Jet Mill

    Runtuyan HS Pneumatic Jet Mill

    Runtuyan HS pneumatic mill mangrupakeun alat nganut-speed tinggi airflow kana bahan garing rupa.

  • Series HPD Pneumatic Jet Mill

    Runtuyan HPD Pneumatic Jet Mill

    Bahan-bahan anu dibawa kana kamar crushing ku hawa dikomprés ngaliwatan bahan-feed jet.Hawa dikomprés disebarkeun dina sababaraha jet hawa sacara seragam pikeun ngaleupaskeun arus hawa transonik, anu ngabentuk aliran eddy anu kuat dina ruangan pabrik pikeun maksa partikel dina bahan pikeun tabrakan sareng digosok.

  • Series HJ Mechanical Super Fine Pulverizer

    Runtuyan HJ Mechanical Super Rupa Pulverizer

    Alat-alatna mangrupikeun jinis coét énggal.Éta gaduh cakram dinamis sareng cakram statik.Bahanna digiling ku dampak, gesekan sareng gaya motong dina piringan statik ku laju rotary anu luhur tina piringan dinamis.Dina tekenan négatip, bubuk mumpuni asup kana zona Klasifikasi sarta dikumpulkeun ku collector bari bahan kasar mulih pikeun grinding salajengna.

  • Ball Mill &Horizontal Classifier Production Line

    Ball Mill & Horizontal Classifier Line Produksi

    Sakabeh proses téhnologi nu ensures yén émisi lebu leuwih handap 40 mg / m3 na 20 mg / m3 sanggeus produksi, ku ngadopsi kombinasi collector lebu, draf kipas jeung sistem conveying pneumatic, kontrol ketat unggal titik konsentrasi lebu. , sarta pamakéan bahan filter kualitas luhur.Alat-alat tiasa nyegah bocor lebu sareng ngajantenkeun prosés téknologi négatip sareng bersih.

  • Ball Mill & Vertical Classifier Production Line

    Ball Mill & Line Produksi Klasifikasi Nangtung

    Aplikasi

    Bahan lemes: kalsit, marmer, batu kapur, barite, gips, slag jsb.

    bahan teuas: quartz, felspa, carborundum, corundum, semén rupa jsb.

  • Series HMZ Vibration Mill

    Runtuyan HMZ Geter Mill

    Prinsip gawé:Bahanna dipangaruhan ku geter frekuensi tinggi dina kamar panggilingan.Gaya mangaruhan kuat ditawarkeun ngaliwatan panggilingan matrix (bal, rod, forge, jsb), sarta bahan bakal grinded handapeun gesekan, tabrakan, shearing jeung gaya lianna.

  • Series HMB Pulse Dust Collector

    Runtuyan HMB Pulse Debu kolektor

    Prinsip Kerja: Diinduksi ku kipas sareng disebarkeun ku alihan, lebu dina hawa katarik kana permukaan komponén saringan bari gas anu dimurnikeun dibuang ka atmosfir.Lebu dina saringan bakal dibersihkeun ku klep magnét listrik teras dikaluarkeun tina klep di handapeun kolektor lebu.