Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Commissioning Jeung Pelatihan

Instalasi Jeung Commissioning

Pamasangan sareng komisi alat mangrupikeun padamelan anu cermat sareng ketat, praktis anu kuat, anu langsung aya hubunganana sareng naha pabrik tiasa ngahontal standar produksi.Pamasangan alat standar langsung mangaruhan kinerja alat.Pamasangan sareng pabrik alat non-standar langsung mangaruhan stabilitas sistem.

Latihan

Pelatihan pagawé sareng pamasangan sareng komisioner dilaksanakeun sakaligus, anu tiasa ngahémat biaya jaman konstruksi pikeun konsumén.Aya dua tujuan latihan kerja:
1. Pikeun hayu tutuwuhan customers'beneficiation urang bisa nempatkeun kana produksi salaku awal mungkin pikeun ménta kauntungan.
2. Pikeun ngalatih konsumén tim teknisi sorangan sarta nyadiakeun jaminan pikeun operasi normal tina tutuwuhan beneficiation.

Installation and Commissioning3

Training1
Training2
Training3

Ngahasilkeun

Ladenan EPC kaasup: ngahontal kapasitas produksi dirancang pikeun pabrik beneficiation konsumén, ngahontal granularity produk ekspektasi, kualitas produk meets sarat, indéks design laju recovery jeung sagala indexes konsumsi minuhan sarat, biaya produksi dikawasa éféktif jeung alat-alat prosés bisa beroperasi stably.