Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Desain jeung Panalungtikan

Desain tutuwuhan Beneficiation

Nalika klien peryogi Téknik & Konsultasi, perusahaan urang ngatur teknisi anu relevan anu gaduh pangalaman anu beunghar pikeun nganalisa mineral heula, teras nyayogikeun kutipan ringkes pikeun pangwangunan konséntrator sareng analisa kauntungan ékonomi pikeun nasabah dumasar kana skala konsentrator sareng intergrasi. specialities séjén.Inpormasi anu langkung rinci sareng akurat tiasa dipasihkeun ku konsultasi tambang.Tujuanana nya éta sangkan konsumén boga konsép sakabéh tutuwuhan ganti baju maranéhanana, kaasup nilai tambang, elemen mangpaat mineral, processing beneficiation sadia, skala beneficiation, equipments diperlukeun, sarta perkiraan jaman konstruksi jsb.

Test Processing Mineral

Firstly, klien kudu nyadiakeun ngeunaan 50kg sampel wawakil, parusahaan urang organizes teknisi pikeun compile prosedur eksperimen nurutkeun program komunikasi jeung konsumén, nu dibikeun ka teknisi pikeun nyokot tés éksplorasi jeung ujian kimiawi ngandelkeun pangalaman euyeub, kaasup komposisi mineral. , sipat kimiawi , disaggregation granularity na beneficiation indexes jsb Saatos rengse sagala tés, Mineral ganti baju Lab nyerat lengkep "laporan uji ganti baju Mineral".", anu mangrupa dasar penting tina desain tambang salajengna, sarta brings significance tina guiding produksi sabenerna.