Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Manufaktur sarta Ngayakeun

Pabrikan Parabot

Ayeuna, puseur produksi parusahaan urang boga kapasitas produksi 8000 susunan per taun, leuwih ti 500 kaahlian alus teuing jeung staffs kualitas komprehensif luhur jalan di garis produksi.Alat-alatna lengkep sareng alat-alat ngolah sareng manufaktur langkung unggul.Dina garis produksi, alat-alat inti sapertos crushing, grinding sarta separator magnét anu dijieun mandiri jeung equipments napel séjén dilengkepan produk utama pausahaan top domestik keur lila, kalawan kinerja ongkos tinggi.

Pengadaan peralatan

Kalayan sistem pengadaan sareng manajemén supplier anu dewasa sareng bersaing, HUATE MAGNETIC parantos ngadegkeun hubungan gawé babarengan jangka panjang sareng supplier anu berpengaruh sareng alus teuing di industri.HUATE MAGNETIC tiasa mésér alat sareng bahan pikeun pangwangunan sareng operasi pabrik beneficiation, kalebet tapi henteu dugi ka excavator, loader, buldoser, alat ganti baju, pompa cai, kipas, bango, bahan anu cocog sareng pabrik, alat instalasi sareng perawatan, alat laboratorium, suku cadang, consumables tutuwuhan ganti baju, imah modular, bengkel struktur baja jsb.

Bungkusan Sareng Pengiriman

Dina raraga mastikeun parabot bisa anjog di pabrik ganti baju dina kaayaan alus, HUATE MAGNETIC adopts 7 métode bungkusan kayaning bungkusan buligir, Bungkusan Tali, Bungkusan Kayu, Kantong Kulit oray, Airform Winding Packing, Waterproof Winding Packing jeung Wood Pallet Packing ulah. kamungkinan karuksakan nalika transportasi sapertos tabrakan, abrasion sareng korosi jsb.

Numutkeun karakteristik transportasi maritim jarak jauh internasional sareng angkutan pos-pantai, jinis desain bungkusan nyaéta kasus kai, karton, kantong, taranjang, dibungkus sareng bungkusan wadahna.

Dina raraga neangan barang pas mungkin salila prosés instalasi tur ngurangan workload on-site ngangkat sarta handing, sagala jinis wadahna kargo jeung barang packing buligir badag anu wilanganana, sarta situs tambang diperlukeun pikeun unloaded di lokasi ditunjuk. keur genah handing, ngangkat jeung neangan.

Packing And Shipping
Packing And Shipping1
dav
Packing And Shipping3