Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Warta

  • Separator Magnetik Mineral Magnetik Lemah - Separator Magnetik Roller Bumi Langka

    【Énsiklopédi Pangolahan Mineral Huate】Separator Magnétik Mineral Magnétik Lemah - Pemisah Magnét Gulung Bumi Langka.CFLJ runtuyan jarang bumi roller separator magnét mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot separation magnét dikembangkeun ku Huate Company pikeun mineral magnét lemah.Éta ngagunakeun luhur-...
    Maca deui
  • Purple upstart! Huate Magneto Power Boosts High-Quality Development of Fluorite Sorting Industrialized Production Line

    Ungu upstart!Huate Magneto Power Boosts Pangwangunan High-Quality of Fluorite asihan Industrialized Line Produksi

    【Énsiklopédi Pangolahan Mineral Huate】Ungu upstart!Huate Magneto Power Boosts Pangwangunan High-Quality of Fluorite asihan Industrialized Line Produksi Fluorite, ogé katelah fluorite, beunghar yttrium disebut yttrium fluorite.Kristal sering kubik, octahedron, sareng kirang rhombi ...
    Maca deui
  • A letter from Huate Mineral Processing Engineering Design Institute

    Surat ti Huate Mineral Processing Engineering Design Institute

    Huate Mineral Processing Téknik Desain Institute geus nyadiakeun set lengkep EPC umum kaserang hiji-eureun jasa konstruksi pabrik pikeun sagala rupa usaha pertambangan, ti rundingan rékayasa, test processing mineral, desain tutuwuhan ganti baju, ngayakeun manufaktur, installatio ...
    Maca deui
  • Huate Magnetoelectric Mineral Processing Experiment Center

    Huate Magnetoelectric Mineral Processing Experiment Center

    【Huate Magnetoelectric Mineral Processing Experiment Center】nyadiakeun anjeun solusi lengkep pikeun ngolah mineral jeung asihan!Huate Magnetoelectric Konsentrasi Experimental Center milik "Shandong Propinsi Key Laboratorium Téhnologi Aplikasi Magnétik sarta Equipment̶...
    Maca deui
  • Huate Magnet Builds World’s First and Largest  5-Meter Vertical Ring Wet High Gradient Magnetic Separator

    Huate Magnét Ngawangun Pisah Magnétik Gradién Luhur sareng Panggedéna 5 Méter Ring Vertikal Baseuh

    Huate Magnet parantos suksés ngararancang, ngembangkeun sareng ngadamel cincin nangtung panglegana baseuh gradién luhur séparator magnét kalayan intelijen buatan, nganut standar industri pangluhurna di pasar pertambangan luhur Éropa, Australia, Amérika Kidul sareng seueur deui.The...
    Maca deui
  • Other mineral processing equipment

    Parabot ngolah mineral séjén

    alat-alat ngolah mineral séjén ogé ngawengku processing bubuk, éléktromagnétik garing bubuk separator magnét, éléktromagnétik panning mesin, eddy ayeuna SEPARATOR, jsb Ieu utamana dipaké pikeun grinding ultra-rupa jeung klasifikasi mineral non-logam, panyabutan beusi tina bubuk rupa ma .. .
    Maca deui
  • Gravity and flotation equipment

    Gravitasi jeung alat flotation

    alat-alat separation gravitasi ngawengku oyag tabel, centrifuge, siklon, spiral chute, spiral concentrator, jsb Ieu cocog pikeun separation mineral logam kalawan babandingan badag kayaning bijih beusi, bijih mangan, ilmenite, rutile, chromite, wolframite, jsb Jeung pemurnian non-m...
    Maca deui
  • Intelligent sensor sorting equipment

    Alat asihan sensor calakan

    Kalawan babarengan ngembangkeun hiji kelas dunya X-ray, deukeut-infra red, photoelectric sensor calakan Sistim sortir kalawan RWTH Aachen University di Jerman pikeun ngawujudkeun idéntifikasi gancang, ékstraksi jeung hawa-tekanan luhur asihan jet permukaan bijih jeung fitur internal handapeun ultra-speed tinggi. kaayaan.Accur...
    Maca deui
  • Low temperature superconducting magnetic separation equipment

    Suhu low superconducting parabot separation magnét

    The CGC-suhu low superconducting separator magnét dimekarkeun migawé bareng kalayan Cina Akademi Élmu nyaéta kahiji di imah jeung di mancanagara, sarta kinerja teknis sakabeh mesin geus ngahontal tingkat ngarah internasional., waktos éksitasi pondok, consumptio énergi low ...
    Maca deui
  • High gradient magnetic separation equipment

    alat-alat separation magnét gradién luhur

    Produk dipaténkeun ring nangtung gradién luhur separator magnét boga ciri sistem cooling komposit minyak-cai canggih, gradién médan magnét badag, bar perméabilitas magnét tinggi, pulsation adjustable, buruk termal magnét low, jsb Ieu cocog pikeun -1.2mm fine- bijil...
    Maca deui
  • Wet Magnetic Separation Equipment

    Parabot Separation Magnét baseuh

    Magnet permanén baseuh parabot separation magnét utamana ngawengku CTB kendang separator magnét, CTY pre-grinding pre-separator, SGT baseuh kuat roller magnét separator magnét, SGB plat separator magnét, JCTN pemurnian na slag réduksi séparator magnét, kakuatan médan magnét f .. .
    Maca deui
  • Crushing and grinding equipment

    Crushing na grinding parabot

    alat-alat crushing kaasup jaw crusher, roller crusher, palu crusher, disc crusher, tekanan tinggi roller ngagiling, jsb alat grinding ngawengku ngagiling bola baja, ngagiling bola keramik, ngagiling rod, jsb Tujuan utama crushing na grinding parabot keur naksir na. ngagiling bijih badag pikeun ...
    Maca deui