Cooperative innovation, the pursuit of excellence

1,8m diaméterna badag Separator magnét

Katerangan pondok:

Aplikasi:Produk ieu dirancang husus sarta dihasilkeun nurutkeun sarat tutuwuhan beneficiation: alat-alat ukuran badag sarta efisiensi separation luhur magnetite.Kalawan estu enhancing kapasitas processing jeung recovery of magnetite, éta bisa dipaké saméméh / sanggeus grinding atanapi concentrating separation.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
◆Sistim magnét adopts lega tur sempit susunan partisi magnét kutub, nu mangpaat pikeun ngaronjatkeun recovery mineral jeung konsentrasi kelas.
◆The pakét magnét Angle bisa ngahontal 160 °, sarta garis asihan éféktif kendang nyaeta 1.2 kali diaméter kendang 1.5m handapeun pakét magnét Angle sarua.Ngalebetkeun batu gangong langkung gampang kaluar, anu ningkatkeun pangaruh asihan alat.
◆Tank kalawan outlet mudal, ngaliwatan ngagantian klep throttle colokan-pelat, ngaluyukeun tingkat slurry bijih di tank, ningkatkeun éfék separation.
◆ Kapasitas ngolah CTS1840 separator magnét nyaéta leuwih 300 ton per jam.
◆Metoda sealing sanyawa multi-alur labyrinth segel mékanis jeung cingcin segel lip dipaké dina tungtung aci roller pikeun nyingkahan pangotor dina tungtung aci ti ngasupkeun jeung ngaruksak bearing nu.
◆Bagian luar panutup tungtung aluminium adopts struktur lega alur jeung sabuk disumputkeun stile pikeun nyegah penetrasi bubur bijih ka beungeut gandeng sahiji bagian tungtung aci dina produksi jeung nguatkeun sealing pakakas.

1.8m Magnetic Separator2
1.8m Magnetic Separator1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali