Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan CFLJ Langka Bumi Roller Magnét Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi: Ieu bisa dipaké pikeun ngaleungitkeun oksida magnét lemah tina partikel rupa atawa bahan kakuatan kasar tur bisa loba dipaké pikeun purifikasi bahan dina kimia, bahan refractory, kaca, médis, keramik jeung industri mineral nonmetallic lianna.Ogé bisa dipaké pikeun separation primér garing tina hematite na limonite, separation garing bijih mangan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
Sistem magnét rumit, struktur kutub magnét ganda, inténsitas médan magnét anu luhur sareng gradién médan magnét ageung.
Kalawan bahan magnét lemes keur dipicuna gaya magnét pikeun ngaleutikan leungitna médan magnét, sarta gaya magnét inducing ieu greatly ngaronjat.
Dilengkepan sistem dahar anu tiasa dikontrol.
Otomatis wiping off oksida magnét lemah katarik tur mastikeun operasi gagal-gratis pikeun lila.
Inténsitas induksi magnét dina permukaan roller tiasa ngahontal 2.2T.
Bisa dirancang pikeun tahap tunggal atawa multi nurutkeun sarat customer, gampang ngabongkar jeung ngumpul.
Laju puteran roller magnét tiasa disaluyukeun ku konverter frékuénsi.

Rare Earth Roller Magnetic Separator1
Rare Earth Roller Magnetic Separator2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali