Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Parabot ngolah mineral séjén

30

alat-alat ngolah mineral séjén ogé ngawengku processing bubuk, éléktromagnétik garing bubuk separator magnét, éléktromagnétik panning mesin, eddy ayeuna SEPARATOR, jsb Ieu utamana dipaké pikeun grinding ultra-rupa jeung klasifikasi mineral non-logam, panyabutan beusi tina bahan bubuk rupa, purifikasi. konsentrat bijih beusi halus, sareng pamisahan tambaga, alumunium, sareng beusi tina limbah logam industri.

31

Bubuk grinding ultra-halus jeung alat klasifikasi boga ciri panyalindungan maké ultra-murni, desain panyabutan lebu ilmiah, konfigurasi dioptimalkeun pikeun ngurangan konsumsi, kontrol otomatis, ukuran partikel grinding ultra-halus, sarta efisiensi klasifikasi aliran hawa tinggi.Ieu cocog pikeun grinding ultra-rupa jeung klasifikasi mineral non-logam kayaning kalsit, kapur, barite, gips, quartz, feldspar, mullite, illite, pyrophyllite, jsb Ieu ogé bisa dipaké dina widang bubuk ultra-halus. ngolah sapertos semén sareng bahan ubar.

32

Shandong Hengbiao Inspection and Testing Co., Ltd. ngagaduhan legana langkung ti 1.800 méter pasagi, aset tetep langkung ti 6 juta yuan, sareng 25 pamariksaan profésional sareng tanaga uji, kalebet 10 insinyur senior sareng teknisi laboratorium.Ngaliwatan resensi, inspeksi CMA sareng sertipikat kualifikasi tés parantos dicandak.Éta platform layanan publik kalawan pangakuan nasional jeung tanggung jawab légal bebas nu nyadiakeun inspeksi profésional sarta nguji, konsultan téhnologi informasi, atikan jeung jasa palatihan pikeun pertambangan jeung bahan logam patali industri ranté industries.Operates sarta jasa luyu jeung CNAS-CL01: 2018 ( Kriteria pikeun Akréditasi Laboratorium Uji sareng Kalibrasi).Ieu ngawengku kamar analisis kimiawi, kamar analisis instrumen, kamar nguji bahan, kamar nguji sipat fisik, jeung sajabana Cai mibanda leuwih ti 70 instrumen utama jeung parabot kayaning Thermo Fisher X-ray spéktrométer fluoresensi jeung spéktrométer nyerep atom, spéktrométer émisi plasma, karbon. sareng analis walirang, spéktrométer bacaan langsung, mesin uji dampak, sareng mesin uji universal.

33

Shandong Huate Magnetic Téhnologi Co., Ltd. specializes di produksi-tekanan tinggi roller gilinding, gilinding rod, gilinding bola, pulverizers mékanis, classifiers hawa, hawa low superconducting separators magnét, ring nangtung gradién tinggi separators magnét, slurry éléktromagnétik Gradién magnét tinggi. separator, JCTN pemurnian jeung réduksi slag separator magnét, éléktromagnétik panning mesin Pilihan, gantung separator magnét, centrifuge, desliming LIPI jeung crushing séjén, grinding, separation magnét, gravitasi separation parabot na crushing, grinding, Magnetik (beurat, flotation) proyék turnkey EPC.Lingkup jasa nyertakeun leuwih ti 10 widang kayaning pertambangan, batubara, kakuatan listrik, metallurgy, logam non-ferrous, panyalindungan lingkungan, perlakuan médis, jsb produk nu diékspor ka Amérika Serikat, Jerman, Afrika Kidul, Brazil, India, Australia jeung nagara séjén, kalawan leuwih ti 20.000 konsumén.


waktos pos: Apr-09-2022