Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Aliran prosés Jalur Produksi keusik Quartz

Katerangan pondok:

Aliran prosés Jalur Produksi keusik Quartz


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis
Firstly, Quartz ragrag handapeun Hopper nu, batu quartz pegat kana bahan kasar sanggeus crushing primér, sarta diangkut ku conveyor sabuk pikeun crushing salajengna ka mesin crushing kadua, lajeng batu leutik bakal dibawa kana layar geter pikeun screening kaluar dua. jenis batu quartz ukuranana, ngaleuwihan ukuranana batu bakal balik ka mesin crushing deui.bahan Sieved kana mesin panggilingan rod, Bahan tina mesin panggilingan rod pikeun mengklasifikasikan ngaliwatan layar silinder.dina tabung pikeun mulang ka mesin panggilingan rod, Sieved bahan pikeun ngaleungitkeun beusi tramp ku inténsitas tinggi separator magnét, lajeng kana nangtung Ring High Gradién Magnetic Separator ngaleupaskeun sésa beusi mékanis jeung beusi pakait, biasana sanggeus dua prosedur misahkeun. , Eusi beusi keusik quartz bisa turun ka handap 0,07%, Tungtungna, bubur mumpuni ngaliwatan slot desliming hidrolik nyandak off leutak, lajeng dehydrated jadi produk keusik quartz mumpuni.

Dina garis produksi, Rod ngagiling jeung High Gradient Magnetic Separator mangrupakeun salah sahiji parabot inti, garis produksi ieu gelar luhur ti automation, ongkos operasi low, efisiensi crushing tinggi, hemat energi, kaluaran badag, kirang polusi, pangropéa gampang, keusik quartz final boga ukuran seragam, bentuk sisikian alus jeung distribusi ukuran lumrah, nu bisa minuhan standar nasional konstruksi mesin-dijieun keusik.
Bagan ngolah

Wet Sand Making (powder) Production Line1

bijih atah → crushing (crushing kasar, crushing sedeng jeung crushing rupa) → pre screening jeung inspeksi → cuci bijih → rod grinding → klasifikasi → dehidrasi → separation magnét lemah → separation magnét kuat → klasifikasi → dehidrasi → produk ahir


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali