Cooperative innovation, the pursuit of excellence

MQY ngabahekeun Tipe Ball Mill

Katerangan pondok:

Aplikasi:Mesin ngagiling bola mangrupikeun jinis alat anu dianggo pikeun ngagiling bijih sareng bahan-bahan sanés kalayan rupa-rupa karasa.Hal ieu loba dipaké dina non-ferrous na ngolah logam ferrous, bahan kimia, bahan wangunan jeung industri lianna salaku parabot utama dina grinding operasi.


Rincian produk

Tag produk

Énergi baseuh ngagiling tipe mudal ngagiling dirancang kalayan perbaikan dina dasar mesin ngagiling tipe heubeul.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina mesin ngagiling kalawan desain lumrah tur practicability alus.Alat-alatna beuratna hampang, sareng gaduh konsumsi kakuatan anu rendah, bising anu rendah, efisiensi tinggi, instalasi anu gampang sareng debugging.
Produk ieu loba dipaké dina pabrik pangolahan bijih logam jeung non-logam, kimia, bahan wangunan jeung industri lianna pikeun grind bahan.Jinis grid baseuh jeung tipe mudal dipaké pikeun grind bahan jeung sagala rupa karasa dina prosés baseuh.

Struktur

Structure

1. Paranti dahar 2. Bearing 3. Panutup tungtung 4. Awak kendang
5. gear badag 6. lawang outlet 7. bagian transmisi 8. pigura

Prinsip gawé
Bagian awak kendang tina ngagiling bal didorong pikeun muterkeun ku motor asynchronous ngaliwatan reducer jeung gears badag sabudeureun.Média grinding cocog --bal baja dimuat di jero awak kendang.Bal baja diangkat ka jangkungna tangtu dina gaya centrifugal jeung gaya gesekan, sarta ragrag dina mode muterna atawa tuang.Bahan anu digiling asup kana awak kendang sacara terus-terusan tina bukaan eupan, sareng bakal ditumbuk ku cara ngagiling média.Produk bakal diusir tina mesin ngaliwatan mudal tur kakuatan dahar kontinyu pikeun ngolah hambalan salajengna.

Katerangan
[1] Kapasitas dina tabél diperkirakeun kapasitas.Pikeun mineral ukuranana 25~0.8mm sareng karasa tengah, ukuran outletna 0.3~0.074mm.
[2] Pikeun spésifikasi di luhur dina Φ3200, MQYG hemat energi ball mill ogé aya.

MQY Overflow Type Ball Mill1
MQY Overflow Type Ball Mill3
MQY Overflow Type Ball Mill5
MQY Overflow Type Ball Mill2
MQY Overflow Type Ball Mill4
MQY Overflow Type Ball Mill6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali