Cooperative innovation, the pursuit of excellence

FG, FC tunggal spiral classifier / 2FG, 2FC ganda spiral classifier

Katerangan pondok:

Aplikasi:Loba dipaké dina logam spiral classifier prosés beneficiation mineral tina bijih logam klasifikasi ukuran partikel bubur, sarta ogé bisa dipaké pikeun miceun leutak jeung dewater dina operasi cuci bijih, mindeng ngabentuk prosés circuit katutup jeung pabrik bola.


Rincian produk

Tag produk

Pangwangunan parabot
① Mékanisme transmisi ② ​​Ember ngangkat ③ Spiral ④ Tilelep ⑤ Papan ngaran ⑥ Loading port ⑦ Handapeun rojongan ⑧ Angkat

Prinsip gawé
Klasifikasi dumasar kana prinsip yén ukuran partikel padet béda jeung gravitasi spésifik béda, jadi laju sedimentasi dina cairan béda.Ieu mangrupakeun zona grading jeung sedimentasi bubur, nu rotates dina speed spiral lemah sareng aduk bubur, ku kituna cahaya jeung partikel halus ditunda luhureun eta sarta ditinggalkeun ka sisi overflow weir mun mudal kana prosés salajengna.Port pembuangan dipaké salaku baris balik pasir.Sacara umum, klasifikasi spiral sareng ngagiling ngabentuk sirkuit katutup, sareng pasir kasar dipulangkeun ka pabrik pikeun ngagiling.

ngabahekeun
Ngalembur
Bubur
Inlet
spiral
tilelep
Pasir mulang
Prinsip gawé spiral classifier

ciri teknis produk
1. Metodeu nyetir
(1) Transmisi drive: motor + reducer + gear badag + gear leutik
(2) Ngangkat drive: motor + gear leutik + gear badag

2. Métode rojongan
Aci kerung dilas sanggeus digulung kana pipa baja seamless atawa pelat baja panjang.Tungtung luhur sareng handap aci kerung dilas sareng jurnal.Tungtung luhur dirojong dina sirah aci cross ngawangun rotatable jeung tungtung handap dirojong dina rojongan handap.Huluna aci dina dua sisi rojongan sirah aci cross ngawangun dirojong dina pigura transmisi, ku kituna aci spiral bisa diputer sarta diangkat.Korsi rojongan bearing handap ieu immersed dina slurry pikeun lila, jadi eta perlu alat sealing alus.Kombinasi labyrinth sareng minyak garing tekanan tinggi dianggo pikeun ningkatkeun kinerja sealing sareng manjangkeun umur jasa bantalan.

FG, FC single spiral classifier-2FG, 2FC double spiral classifier3
FG, FC single spiral classifier-2FG, 2FC double spiral classifier1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali