Cooperative innovation, the pursuit of excellence

MBY (G) Runtuyan ngabahekeun Rod Mill

Katerangan pondok:

Aplikasi:Ngagiling rod dingaranan awak grinding dimuat dina silinder nyaeta rod baja.Ngagiling rod umumna ngagunakeun tipe mudal baseuh jeung bisa dipaké salaku ngagiling buka-circuit tingkat kahiji.Hal ieu loba dipaké dina keusik batu jieunan, tutuwuhan ganti baju bijih, industri kimia industri grinding primér dina sektor kakuatan tutuwuhan.


Rincian produk

Tag produk

Pangwangunan parabot
1. alat dahar Serikat
2. Balungan
3. Panutup tungtung
4. Awak kendang
5. Bagian transmisi
6. Pangurangan
7. bubuka discharge
8. Motor

Prinsip gawé
Ngagiling rod ieu disetir ku motor ngaliwatan reducer jeung sabudeureun gears badag sarta leutik, atawa ku-speed low motor sinkron langsung ngaliwatan sabudeureun gears badag sarta leutik pikeun ngajalankeun silinder pikeun muterkeun.A rod sedeng-baja grinding merenah dipasang dina silinder nu.Médium grinding diangkat ka jangkungna tangtu dina aksi gaya centrifugal jeung gaya gesekan, sarta ragrag dina kaayaan muterna atawa bocor.Bahan giling asup ka jero silinder terus ti port dahar, sarta ditumbuk ku sedeng grinding pindah, sarta produk discharged kaluar tina ngagiling ku kakuatan mudal na dahar kontinyu, sarta diolah dina prosés salajengna.

Nalika ngagiling rod berpungsi, kontak permukaan ngagiling bola tradisional dirobah jadi kontak garis.Salila prosés grinding, rod nu hits bijih, firstly, partikel kasar anu pencét, lajeng partikel leutik anu taneuh, kukituna ngurangan bahaya over-pulverization.Nalika rod rotates sapanjang pinding nu, partikel kasar anu sandwiched antara aranjeunna, kawas tabung rod, sahingga partikel rupa ngaliwatan sela antara rods.This ogé mantuan naksir partikel kasar jeung konsentrasi partikel kasar dina grinding nu. sedeng.Ku alatan éta, kaluaran tina ngagiling rod leuwih seragam, sarta crushing nu torek jeung efisiensi panggilingan leuwih luhur.

(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)1
(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)2
(MBY (G) Series Overflow Rod Mill)3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali