Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan CTN baseuh Magnetic Separtor

Katerangan pondok:

Aplikasi: Alat separation magnét countercurrent roller ieu dirancang husus pikeun reclaiming média magnét dina pabrik cuci batubara.


Rincian produk

Tag produk

Ciri
Sistem magnét anu disegel lengkep, diwangun ku ferrite sareng baja magnét bumi jarang.
Struktur anu cukup dirancang pikeun arah aliran bubur mineral.
Struktur modul téh merenah pikeun separation, transportasi jeung instalasi.
Rupa-rupa parameter, Ukuran: 0-3mm Struktur basajan, kapasitas processing tinggi, operasi gampang jeung perawatan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali