Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan CTY baseuh permanén magnét Pra-Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi: Runtuyan CTY preseparator magnét permanén baseuh dirancang pikeun bijih magnét saméméh grinding mun preseparating na discarding tailings.


Rincian produk

Tag produk

Karakter téhnologis
◆ kotak feed dilengkepan bahan alat dicampur nyieun bahan kana awak tank seragam dina arah longitudinal kendang.
◆ Lapisan tahan ngagem dina tank sareng luar tina kendang magnét tiasa ningkatkeun résistansi ngagem sareng manjangkeun umur jasa.
◆ Diaméter partikel feed bisa ngahontal 16mm.
◆ Mineral magnét dina tailing diréduksi tétéla.Ieu bisa ngurangan ku 1-3% ti separation normal.
◆ Sistim magnet employs sudut bungkus badag guna manjangkeun operasi separation sarta ngaronjatkeun konsentrasi kelas ngeunaan 2-4%.
◆ Ngajaga jangkungna tangtu tingkat cair nyieun pulih tina mineral magnét eas outline dimensi installment of Series CTY baseuh preseparator magnét permanén.

Series CTY Wet Permanent Magnetic6

Series CTY Wet Permanent Magnetic2
Series CTY Wet Permanent Magnetic4
Series CTY Wet Permanent Magnetic3
Series CTY Wet Permanent Magnetic5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali