Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan DCFJ pinuh otomatis garing bubuk éléktromagnétik Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi: Misahkeun oksida magnét lemah sareng karat ferrous sapertos crumble tina bahan bubuk halus.Hal ieu dilarapkeun ka purify bahan dina industri mineral nonmetallic, kawas keramik, kaca jeung bahan refractory;médis, kimia, pangan jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Téknis
◆ Sambungan basajan: Mesin utama ngageter salila operasi.Dihubungkeun sareng pipa atanapi kanvas.
tas, bahan nu bisa fed kana tur discharged tina parabot.
◆Pisahkeun sareng cabut bubuk halus anu teu tenang.Dina pangaruh motor geter, bahanna, nyaéta < 200 μm atanapi kalayan kalembaban anu luhur, tiasa ngalangkungan layar bolong.
◆Prosés bahan kalawan suhu luhur: model baku bisa ngolah bahan kalawan 70 ℃;sedengkeun model husus bisa ngolah bahan kalawan suhu luhur.
◆ Pamasangan gampang: anjeun tiasa masang alat dina cara naon waé, salami pigurana aman sareng stabil.
◆ The magnét nyaring net bisa cleaned gampang: piring diteundeun di outlet discharging pikeun ngumpulkeun mineral dipisahkeun;sarta dina waktos anu sareng, mareuman kakuatan pikeun demagnetize pikeun operasi beberesih.
◆Misahkeun polusi ferrous jeung bahan tuntas: bahan pasti boga cara pikeun muka kana chamber misahkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali