Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Separator Magnét Pikeun Mineral Non-Logam

  • Double-Cylinder Permanent Magnet Cylinder Magnetic Separator/ Special for Coal Washing

    Ganda-Silinder Permanén Magnet Silinder Separator Magnetik / Husus keur cuci Batubara

    Ganda-Silinder Permanén Magnet Silinder Magnetic Separator / Husus pikeun Batubara Cuci Fitur Téknis: 1.The Sistim magnét komposit diwangun ku boron beusi neodymium jeung ferrite bisa mastikeun yén demagnetization teu leuwih ti 5% dina 8 taun.2.The dual-silinder separator magnét adopts desain modular pikeun mempermudah transportasi jeung instalasi.3.The dual-silinder separator magnét adopts desain modular pikeun mempermudah transportasi jeung instalasi.4. Strukturna basajan...
  • WHIMS

    WHIMS

    Aplikasi:Ieu bisa dipaké dina ngolah baseuh - 1.2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih beureum (hématite na limonite, siderite, jsb), bijih mangan, ilmenite, chromite, bijih tungsten sarta jenis séjén mineral magnét lemah, sarta mineral logam, kayaning quartz, feldspar, bijih nepheline, kaolin pikeun nyoplokkeun impurity beusi jeung purifikasi.

  • Slurry Electromagnetic Separator

    Slurry éléktromagnétik Separator

    Aplikasi:Leupaskeun pangotor jeung purify mineral non-logam, kawas keusik silika, feldspar, kaolin jsb Ieu ogé bisa dipaké dina industri lianna, kawas nungkulan cai wasted dina tutuwuhan baja, tutuwuhan kakuatan-generasi, sarta pikeun cleanse nu polusi. bahan baku kimiawi.

     

  • Dry Powder Electromagnetic Separator

    Serbuk garing Separator éléktromagnétik

    Aplikasi:Alat ieu dianggo pikeun ngaleungitkeun oksida magnét anu lemah, karat beusi crumb sareng rereged sanésna tina bahan bubuk halus.Ieu loba lumaku pikeun purifikasi bahan dina bahan refractory, keramik, kaca jeung industri mineral nonmetallic séjén, médis, kimia, kadaharan jeung industri lianna.

  • Series CFLJ Rare Earth Roller Magnetic Separator

    Runtuyan CFLJ Langka Bumi Roller Magnét Separator

    Aplikasi: Ieu bisa dipaké pikeun ngaleungitkeun oksida magnét lemah tina partikel rupa atawa bahan kakuatan kasar tur bisa loba dipaké pikeun purifikasi bahan dina kimia, bahan refractory, kaca, médis, keramik jeung industri mineral nonmetallic lianna.Ogé bisa dipaké pikeun separation primér garing tina hematite na limonite, separation garing bijih mangan.

  • Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator

    Runtuyan SGB baseuh Panel Strong Magnetic Separator

    Aplikasi:Pikeun miceun pangotor beusi dina prosés baseuh jeung purify mineral non-logam, kayaning quartz, natrium atawa kalium feldspar.Sajaba ti éta, kalawan inténsitas magnét tinggi, éta miboga éfék pohara alus dina misahkeun mineral lemah magnét, kawas hematite, specularite, limonite, siderite, bijih mangan, jsb.

  • Series CTG Energy-Saving and Environmental Protection High Intensity Roller Permanent Magnetic Separator

    Runtuyan CTG Énergi-nyimpen sarta Protection Lingkungan High inténsitas Roller permanén Magnetic Separator

    Aplikasi:Nyoplokkeun pangotor magnét lemah tina bahan bubuk rupa jeung kasar, geus loba dipaké dina keramik, kaca, kimia, industri refractory jeung saterusna.Samentara éta ogé bisa dipaké dina ngolah hematite, limonite ect, mineral lemah magnét.

  • Series DCFJ Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator

    Runtuyan DCFJ pinuh otomatis garing bubuk éléktromagnétik Separator

    Aplikasi: Misahkeun oksida magnét lemah sareng karat ferrous sapertos crumble tina bahan bubuk halus.Hal ieu dilarapkeun ka purify bahan dina industri mineral nonmetallic, kawas keramik, kaca jeung bahan refractory;médis, kimia, pangan jeung industri lianna.

  • Series CXJ Dry Powder Drum Permanent Magnetic Separator

    Runtuyan CXJ Bubuk garing Drum Separator magnét permanén

    Runtuyan CXJ bubuk garing kendang separator magnét permanén (tina kendang tunggal ka opat kendang, 1000 ~ 10000Gs) mangrupakeun parabot separation magnét dipaké pikeun miceun pangotor beusi tina bahan bubuk garing kontinyu tur otomatis.

  • Series YCBG Movable Magnetic Separator for Dry Sand

    Runtuyan YCBG Movable Magnetic Separator pikeun Keusik garing

    Aplikasi sareng struktur:Runtuyan YCBG movable separator magnét pikeun keusik garing nyaéta inténsitas sedeng parabot separation magnét sarta bisa dipaké pikeun mineral magnét euyeub ti bijih powdery, keusik laut atawa bijih lean séjén atawa pikeun ngaleungitkeun impurity magnét tina bahan powdery.Alat-alat ieu diwangun ku grizzley, alat ngadistribusikaeun, pigura, conveyor sabuk, separator magnét jeung saterusna.Kendang separation dijieun ku plat stainless steel.Employing kutub multi-magnét jeung desain sudut bungkus badag pikeun sistem magnét, sarta NdFeB magnet salaku sumber magnét.Karakteristikna nyaéta inténsitas anu luhur sareng gradién anu luhur.Revolusi kendang separation bisa disaluyukeun ku motor speed regulator éléktromagnétik.

  • RCYA-5 Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    RCYA-5 Conduit permanén-magnét Beusi Separator

    Aplikasi:Pikeun ngaleungitkeun polutan sapertos oksida magnét anu lemah sareng sisik karat dina aliran cair sareng slurry, sareng ngamurnikeun bahan dina industri sapertos ubar, pembuatan kertas kimia, bijih non-logam, sareng bahan refractory.

  • RCYA-3A Conduit Permanent-magnetic Iron Separator

    RCYA-3A Conduit permanén-magnét Beusi Separator

    Aplikasi:Panyabutan beusi dina pipelines cair jeung slurry-tekanan low, purify bahan dina bijih non-logam, papermaking, keramik jeung industri lianna.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2