Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan Protection Lingkungan Electric Stirrer Magnét

Katerangan pondok:

AC-AC Variabel Frékuénsi éléktromagnétik Stirrer.


Rincian produk

Tag produk

Ciri struktural
Performance stabil, Manusa Mesin Interface tampilan grafik.
Operasi intuitif, fléksibel sareng gampang kaharti, gelar otomatis anu luhur.
Parameter ieu lumrah dirancang jeung maju kalawan kakuatan médan magnét tinggi na jero badag.Sénsor ngagaduhan sistem kompensasi adjustment jangkungna otomatis, kaamanan, dipercaya, sareng umur panjang.
Sénsor gaduh sistem kompensasi adjustment jangkungna manual.
Kalayan panangtayungan sistem pelindung listrik sareng mékanis, operasi tiasa dianggo sareng fungsi interlocking.
Achieving "hiji stirrer, multi-tungku", loba dipaké dina tungku handap kerung jeung base datar agitation tungku.
Konfigurasi fléksibel tur merenah milih.

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer4

Bagian Kontrol

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer5

Perlindungan gambar sistem pengaduk listrik-magétik lingkungan

Series of Ennvironmental Protection Electric Magnetic Stirrer6

Bagan Ukuran Penampilan pikeun Pamasangan Pengaduk Listrik-Magnétik

Runtuyan Protection Lingkungan Electric Magnetic Stirrer Parameter Téknologi Utama
Jinis padamelan sareng parameter tiasa dirarancang pikeun nyumponan sarat klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali