Cooperative innovation, the pursuit of excellence

AC-DC-AC Frékuénsi stirrer éléktromagnétik

Katerangan pondok:

AC-DC-AC Frékuénsi stirrer éléktromagnétik


Rincian produk

Tag produk

Ciri struktural
kakuatan dipasang leutik, konsumsi kakuatan low.

Faktor kakuatan tinggi, grid sisi harmonik ayeuna substansi nol.

Operasi intuitif, gerakan fléksibel, tampilan grafis antarmuka Mesin Asasi Manusa, gelar otomatis tinggi.

Parameter ieu lumrah dirancang jeung canggih, kalawan kakuatan médan magnét tinggi na jero badag.

Ngangkat, pindah duanana ku transmisi mékanis, karya dipercaya, hirup layanan panjang, kaamanan, euweuh polusi.

Kalayan panangtayungan sistem pelindung listrik sareng mékanis, unggal operasi gaduh interlock sareng fungsi kontrol posisi wates.

Bisa ngahontal "hiji stirrer, multi-tungku" karya, rupa-rupa aplikasi.

Konfigurasi fléksibel tur Pilihan merenah.

Runtuyan konverter frékuénsi AC-DC-AC(PWM+PWM) Tabél Parameter Pengaduk éléktromagnétik dipasang handap

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali