Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan SGB baseuh Panel Strong Magnetic Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi:Pikeun miceun pangotor beusi dina prosés baseuh jeung purify mineral non-logam, kayaning quartz, natrium atawa kalium feldspar.Sajaba ti éta, kalawan inténsitas magnét tinggi, éta miboga éfék pohara alus dina misahkeun mineral lemah magnét, kawas hematite, specularite, limonite, siderite, bijih mangan, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Keunggulan Luar Biasa
1. inténsitas magnét High.Sistem magnét diwangun ku magnet NdFeB bumi jarang kalayan kinerja anu luhur.Mibanda rupa kutub poli lega pisan, loba kutub magnét.Éta kalayan kamampuan induksi magnét anu luhur pisan sareng gradién magnét anu luhur pisan.Inténsitas magnét dina sababaraha bagian tiasa ngahontal 17000Gs.

2. panel magnét badag kalayan aréa separation magnét sarta gravitasi lega.Ayeuna, lebar panggedéna pikeun panel nyaéta 2500mm, sareng panjangna panggedéna nyaéta 3000mm.

3. Tuang merata.Tuang seragam sareng merata sareng panel orifice carita ganda.Sareng lapisan mineral ipis.

4. A efisiensi beusi-nyabut pohara alus.Aya rupa-rupa sabuk anu dirancang khusus pikeun ngaleungitkeun beusi pikeun pilihan palanggan.Dijieun ku bahan sanyawa kalayan kualitas luhur, sabuk bisa ngawula pikeun hirupna panjang tur miceun beusi écés.

5. Énergi-nyimpen sarta cai-nyimpen.Didorong ku hiji motor kalayan frékuénsi leutik, éta pisan hemat energi.Kalayan desain anu tiasa dikontrol khusus tina sistem cai, Éta pisan ngahémat cai.

6. Mitra pangalusna kalawan WHIMS cooling minyak kapaksa HUATE urang (BETS HIGH INTENSITY MAGNETIC SEPARATOR, ie nangtung ring tinggi gradién separator magnét).Gawé bareng sareng WHIMS penyejukan minyak anu dipaksa, éta tiasa nampi pangaruh anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun beusi.
1. Parameter téknis di luhur ngan ukur pikeun rujukan anjeun.
2. alat-alat nu bisa dirancang ngaropéa sakumaha per bahan processing béda.

Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator1
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator3
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator2
Series SGB Wet Panel Strong Magnetic Separator4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali