Cooperative innovation, the pursuit of excellence

TCTJ Desliming & Thickening Magnét Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi: Separator magnét baseuh dirancang pikeun mineral magnét rinsing jeung purifikasi.Numutkeun sarat téhnologis, konsentrasi bisa rinsed, thickened na deslimed pikeun ngaronjatkeun kelas na.


Rincian produk

Tag produk

Misahkeun jeung desliming pikeun produk overflow tina klasifikasi sanggeus grinding munggaran.Penebalan bubur saméméh grinding kadua jeung nyaring.
Mineral magnét urang desliming saméméh nyoco kana layar rupa jeung flotation sabalikna;konsentrasi ahir magnetite.

Struktur

Desliming & Thickening Magnetic Separator3

Prinsip gawé
Saatos bubur ieu fed kana kotak feed, éta bisa fed kana aréa separation directly.The mineral magnét kaserep dina beungeut kendang magnét sanggeus magnetization sarta dibikeun ka mineral unloading aréa dahi ku separation rotative drum.Under cai cuci. ngadorong, éta bisa deslime nu tailings sarta mineral anu discharged kana kotak konsentrasi jeung cai cuci atawa scraper, éta janten concentrate.Samentara éta, mineral nonmagnetic dina bubur ngalir kana kotak handap kalawan pulp .Kusabab bédana ukuran partikel jeung dénsitas dina kotak handap, éta bisa nyieun partikel beurat tur kasar tilelep ka handap tur kaluar tina sungut buntut, lajeng ieu téh tailing kasar, slime lampu bisa discharged ku alat mudal.

Titik inovasi téknologi patén 1
Separator magnét kentel ieu dilengkepan Multipoint nyoco flange dina kotak feeder, desain luhur kabuka bisa ngahontal sisi jeung luhur feed, aya mudal weir dina kotak dahar, nu ngajadikeun bahan dina tank anu seragam dina arah panjang kendang.

Titik inovasi téknologi patén 2
Kakuatan médan magnét sareng jero permukaan kendang tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun struktur sistem magnét dumasar kana sipat bahan sareng target pamisahan, anu ngajantenkeun bahan-bahan magnét dina tailing kirang ti 0,5% dibandingkeun sareng separators magnét umum.

Titik inovasi téknologi patén 3
Sistim magnét ieu divisionally dirancang nurutkeun udagan separation, pikeun ngaronjatkeun kakuatan magnét di wewengkon scarenging, aréa konsentrasi nyoko struktur multi-kutub pikeun ngurangan bahan magnét dina tailing, ngaronjatkeun recovery sarta konsentrasi kelas.

Titik inovasi téknologi patén 4
Sudut bungkus sistem magnét nyaéta 160 ° langkung ageung tibatan 127 ° tina jinis anu biasana hilir, daérah pamisahan magnét dipanjangan sareng waktos gulungan bahan magnét ningkat, kelas konsentrasi ningkat.

Desliming & Thickening Magnetic Separator2
Desliming & Thickening Magnetic Separator1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali