Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Suhu Low Superconducting magnét

Katerangan pondok:

Aplikasi: Kalayan inténsitas tukang anu luhur pikeun ngahasilkeun médan induksi sareng médium anu cocog, pemisah magnét superkonduktif ieu tiasa ngaleungitkeun sipat magnét lemah tina mineral nonlogam sapertos kaolin, potash feldspar, soda feldspar, nepheline feldspar, ilmenite sareng mineral logam sapertos kitu. sakumaha magnetite, fly ash, bauksit.Produk panyalindungan lingkungan ieu tiasa ningkatkeun mineral sacara efektif.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip Kerja
Ngadopsi ciri yén résistansi tina coil superconductive nyaéta nol dina suhu-rendah, urang input arus ka coil superconductive pikeun ngahasilkeun inténsitas magnét latar luhur anu mangaruhan médium khusus anu cocog pikeun ngahasilkeun médan induksi anu langkung luhur pikeun narik partikel lemah-magnétik dina slurry.
Situs parabot
5.5T Superconductive Magnetic Separato4

5.5T Superconductive Magnetic Separato5
5.5T Superconductive Magnetic Separato6
5.5T Superconductive Magnetic Separato7

Fitur Téknis
1. Inténsitas latar luhur.Kalayan coil superconductive Nb-Ti, éta tiasa ngahasilkeun inténsitas magnét 5.5T anu 2-5 kali tibatan produk tradisional.
2. inténsitas induksi High.Inténsitas magnét latar tukang mangaruhan médium di jero rohangan separation pikeun ngaleungitkeun partikel magnét anu lemah.
3. hélium cair nonvolatile.Kalayan kulkas 1.5W / 4.2K anu tiasa dianggo terus-terusan, SMS henteu kedah nambihan hélium cair dina 3 taun.
4. konsumsi kakuatan low.Dibandingkeun sareng produk tradisional, éta tiasa ngahémat énergi 90%.5.Short waktos éksitasi.Ieu kirang ti 1 jam.
5. Dua cavities dipaké pikeun Alternatipna dianggo na nyeuseuh.7. Komputer-kontrol pikeun ngadalikeun produksi jeung kualitas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali