Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Serbuk garing Separator éléktromagnétik

Katerangan pondok:

Aplikasi:Alat ieu dianggo pikeun ngaleungitkeun oksida magnét anu lemah, karat beusi crumb sareng rereged sanésna tina bahan bubuk halus.Ieu loba lumaku pikeun purifikasi bahan dina bahan refractory, keramik, kaca jeung industri mineral nonmetallic séjén, médis, kimia, kadaharan jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
◆The circuit magnét adopts desain simulasi komputer kalawan sebaran médan magnét ilmiah sarta rasional.
◆Boh ends of coils nu dibungkus ku armor baja pikeun ngangkat laju ngamangpaatkeun énergi magnét sarta ngaronjatkeun inténsitas médan magnét di wewengkon separation ku leuwih ti 8%, sarta inténsitas médan magnét tukang bisa ngahontal 0.6T.
◆The cangkang coils éksitasi aya dina struktur sagemblengna disegel, Uap, lebu jeung korosi buktina, sarta bisa dianggo dina lingkungan kasar.
◆ Ngadopsi métode cooling sanyawa minyak-cai.The coils éksitasi boga laju radiating panas gancang, naékna suhu lemah sareng réduksi termal leutik médan magnét
◆ Ngadopsi matrix magnét dijieunna tina bahan husus sarta dina struktur béda, kalawan gradién médan magnét badag sarta pangaruh panyabutan beusi alus.
◆Metoda Geter ieu diadopsi dina panyabutan beusi sarta prosés ngurangan pikeun nyegah sumbatan bahan.
◆Bahan panghalang diatur dina kotak division bahan pikeun ngajawab leakage bahan sabudeureun plat flap pikeun ngaleupaskeun beusi jelas.
◆The cangkang kabinét kontrol dijieunna tina plat baja kualitas luhur sarta kalawan struktur panto lapisan ganda.Éta tahan debu sareng tahan cai kalayan rating IP54.
◆ Sistem kontrol adopts programmable controller salaku komponén kontrol inti pikeun ngadalikeun unggal mékanisme actuating ambéh maranéhanana ngajalankeun luyu jeung siklus aliran prosés jeung tingkat automation tinggi.

Situs aplikasi

Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator2
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator3
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator1
Fully Automatic Dry Powder Electromagnetic Separator4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali