Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Separator élutriation éléktromagnétik

Katerangan pondok:

Aplikasi: Produk ieu dianggo pikeun konsentrasi magnetite pikeun ngaleungitkeun gangue monomér sareng pangotor sanésna pikeun ningkatkeun konsentrasi Fe dina konsentrasi.


Rincian produk

Tag produk

ciri teknis
◆ Desain husus kalawan inténsitas magnét adjustable.
◆ kinerja stabil sarta éféktif.
◆ Ngadopsi klep listrik tahan-tahan pikeun manjangkeun umur jasa alat.
◆Low kakuatan & konsumsi cai, teu noise jeung teu merlukeun lubrication.
◆ kapasitas processing High nu 3-5 kali ti separator magnét tradisional atawa mesin ulang pamilihan.
◆ Jauh & kontrol situs.

Fullautomative Magnetic Folatation Separator1
Fullautomative Magnetic Folatation Separator3
Fullautomative Magnetic Folatation Separator5
Fullautomative Magnetic Folatation Separator2
Fullautomative Magnetic Folatation Separator4
Fullautomative Magnetic Folatation Separator6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali