Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan RCDE timer beberesih Minyak-cooling éléktromagnétik Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi:Pikeun pembangkit listrik termal badag, palabuhan angkutan batubara, tambang batubara, tambang, bahan wangunan jeung tempat séjén anu merlukeun panyabutan beusi tinggi, sarta bisa dianggo normal dina lingkungan kasar kayaning lebu, kalembaban, sarta parna semprot uyah corrosion.It teh paling umum. métode cooling pikeun médan éléktromagnétik di dunya.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
◆The komputer simulating design dina sirkuit magnét, sarta gaya magnét kuat.
◆Desain husus tina coil seru, longitudinal na transverse passages minyak, pisan kondusif pikeun mindahkeun panas kana minyak trafo, ngurangan hawa tina coil, sarta suhu operasi coil naék ku 60 ° C. Geus ngahontal tingkat nu. produk asing sarupa.
◆The kelas insulasi coil luhur F, pilih tipe anyar minyak termal suhu luhur.Sirkuit minyak anu wajar, gancang dina sirkulasi sareng efisiensi dissipation panas anu luhur.
◆The coil ieu soaked tur kapok ku résin epoxy husus, ngaronjatkeun kinerja insulasi tina sakabeh mesin, struktur pinuh disegel, dustproof, rainproof, uyah semprot-bukti, sarta korosi-tahan.
◆ Corrugated cooling fins, nu greatly ngaronjatkeun aréa dissipation panas tur éféktif ngadalikeun naékna hawa.
◆ Ngagunakeun prosés produksi separator éléktromagnétik evaporative cooling internasional.Detektor bocor buatan Jerman pikeun leres-leres ngontrol sareng ngaleungitkeun bocor (bocoran taunan 5 mg tiasa dideteksi).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali