Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Single nyetir tekenan High Roller Mill - Series PGM

Katerangan pondok:

Aplikasi: The Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM dirancang khusus pikeun ngagiling klinker semén, dross mineral, klinkers baja sareng saterasna kana granul leutik, pikeun ngancurkeun mineral logam (bijih beusi, bijih mangan, tambaga). bijih timah-séng, bijih vanadium jeung sajabana) jeung ngagiling mineral non-logam (gangues batubara, feldspar, nepheline, dolomit, kapur, kuarsa, jsb) kana bubuk.


Rincian produk

Tag produk

1. Prinsip Kerja

The single nyetir tekanan tinggi roller ngagiling ieu operasi sakumaha per crushing jeung bubuk grinding ku bahan ranjang urang silih squeezing.Pikeun dua gilinding, hiji tetep, sarta aktip séjén.Aranjeunna muterkeun rélatif sarta boga speed kerja sarua.Saatos bahan asup ti feeder luhur, aranjeunna bisa squeezed naksir dina tekanan tinggi antara dua rollers, sarta bahan rupa ngaluarkeun ti handap.

Structure and Working Principles1

2. Bagian nyetir

Alat ieu ngan ukur peryogi hiji set motor nyetir.Roller tetep mindahkeun gaya nyetir ka roller aktip ku sistem sambungan dentition-kawas, sangkan dua rollers gawé bareng dina speed sarua.Henteu aya gesekan ngageser, anu sacara efektif tiasa ngahémat énergi listrik sakitar 45% tibatan roller tekanan tinggi biasa.

Structure and Working Principles2

3. Sistim tekanan

Ngadopsi sistem tekanan mékanis spring digabungkeun, roller aktif tiasa dianggo flexibly, esp.nalika rereged beusi asup.Sistim ieu bisa ngajamin 95% laju operasi.Bari, roller tradisional adopts decompress ku minyak hidrolik ieu discharged tina pipa, nu lags jeung gampang ngaruksak beungeut roller jeung sistem minyak hidrolik.

Structure and Working Principles3

4. Roller Surface

Overlay bahan las tahan ngagem alloyed pikeun meunangkeun permukaan roller kalawan HRC 58-65.tekanan bisa adjustable sakumaha per kuantitas bahan ', nu teu ngan bisa ngawujudkeun naksir jeung grind, tapi ogé ngajaga beungeut roller.Henteu aya gesekan ngageser nalika roller tetep tiasa dianggo sareng anu aktip.Teras urang tiasa terang umur jasana langkung lami tibatan anu tradisional.

Structure and Working Principles4

Fitur Téknis Utama
1. Efisiensi Gawé High
Dibandingkeun jeung alat crushing tradisional, kapasitas processing naek ku 40 - 50%.Kapasitas ngolah pikeun PGM1040 tiasa ngahontal sakitar 50 -100 t / h, kalayan kakuatan ukur 90kw.
2. Konsumsi Énergi Low
Salaku per jalan roller tunggal nyetir, éta perlu ngan hiji motor ngajalankeun.Konsumsi énergi rendah pisan.Dibandingkeun sareng ngagiling roller nyetir ganda tradisional, éta tiasa ngirangan konsumsi énergi ku 20 ~ 30%.
3. Good Wear-tahan Quality
Kalawan ngan hiji motor nyetir, kinerja sinkronisasi dua gilinding pohara alus.Kalawan surfaces las-tahan maké, rollers kalawan kualitas alus-tahan maké jeung bisa gampang dijaga.
4. Laju Operasi Tinggi: ≥95%
Kalawan desain ilmiah, alat-alat nu bisa pressurized ku tekanan tinggi spring group.Tekanan kerja bisa disaluyukeun otomatis sakumaha per kompres group spring.Henteu aya titik gangguan.
5. Automation High sarta adjustment gampang.Tanpa sistem hidrolik, aya tingkat gangguan anu handap
6. Long Service Kahirupan
7. Struktur basajan tur Compact
Gambar Aplikasi

Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM01
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM2
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM4
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM1
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM3
Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali