Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Slurry éléktromagnétik Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi:Leupaskeun pangotor jeung purify mineral non-logam, kawas keusik silika, feldspar, kaolin jsb Ieu ogé bisa dipaké dina industri lianna, kawas nungkulan cai wasted dina tutuwuhan baja, tutuwuhan kakuatan-generasi, sarta pikeun cleanse nu polusi. bahan baku kimiawi.

 


Rincian produk

Tag produk

Fitur Téknis
◆ Desain husus tina coils éléktromagnétik.
◆ Minyak & cai sanyawa cooling cara kalawan efisiensi tinggi.
◆ Gradién luhur dina titik média magnét kalayan kinerja anu langkung saé.
◆ Konsumsi énergi low, operasi lengkep otomatis, béaya rendah operasi jeung perawatan.
◆ Klep marake awét sareng saklarna lancar.
◆ Dibantosan ku motor geter sareng rinsing cai tekanan tinggi, éta tiasa ngaleungitkeun pangotor ferrous sacara efektif tanpa résidu.
◆ Media magnét ngadopsi stainless steel efisien sarta induktif tinggi, nu teu boga résidu kakuatan magnét sanggeus power-off, sarta bisa miceun pangotor gampang.
Situs aplikasi

Slurry Electromagnetic Separator5
Slurry Electromagnetic Separator7
Slurry Electromagnetic Separator9
Slurry Electromagnetic Separator11
Slurry Electromagnetic Separator6
Slurry Electromagnetic Separator8
Slurry Electromagnetic Separator10
Slurry Electromagnetic Separator12

Catetan:konsentrasi dahar nurutkeun slurry béda pikeun ngaluyukeun (parameter luhur cocog pikeun bahan kasar)
Catetan:konsentrasi dahar nurutkeun slurry béda pikeun ngaluyukeun (parameter luhur cocog pikeun bahan rupa)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali