Cooperative innovation, the pursuit of excellence

The Global generasi panganyarna 1.8T evaporative cooling WHIMS

Katerangan pondok:

Aplikasi:ring nangtung gradién tinggi mesin separator magnét baseuh geus loba dipaké dina separation baseuh pikeun lemah bijih logam magnét kayaning hematite, limonite, siderite, chromites, limonite, wolfram jsb ogé separation beusi pikeun purifikasi mineral non-logam, kayaning quartz. , feldspar, nightline, fluorite, kaolin jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
1. Téknologi cooling evaporative nyaéta téknologi cooling éfisién sareng biaya anu énggal.Ieu bursa panas ku transisi fase média cooling na kalawan insulasi tinggi na titik golak low, lajeng mindahkeun panas dina urutan pikeun niiskeun coils pemanasan.
2. The Institute of Téknik Eléktro Cina Akademi Élmu geus dimimitian panalungtikan aplikasi dina téhnologi cooling evaporative saprak 1958. Cooperating kalawan loba unit, éta tumuwuh dina suksesi aplikasi kana widang generasi kakuatan, drive listrik, tegangan low Perkakas listrik, beusi-nyabut jeung alat ngolah mineral.Téknologi panalungtikan téoritis sareng aplikasi industri aya dina tingkat anu unggul di bumi sareng di luar negeri.Éta ngagaduhan hak cipta intelektual anu mandiri.
3. Dina Project Three Gorges anu luar biasa, aya 2 sét 840MVA cooling hydro-generators anu ditalungtik ku HUATE dina pembangkit listrik bawah tanah.Aranjeunna dioperasikeun sacara resmi dina bulan Désémber 2011 sareng Juli 2012. Ieu nandaan aplikasi suksés téknologi penyejukan evaporative.
Situs

1.8 Tesla Evaporative Cooling Vertical Ring High Gradient Magnetic separator2
1.8 Tesla Evaporative Cooling Vertical Ring High Gradient Magnetic separator1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali