Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan CTB baseuh Drum permanén Magnetic Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi: Pikeun misahkeun partikel magnét atawa ngaleungitkeunruntah magnét tina mineral non-magnét.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Téknis
desain circuit magnét canggih, jero éféktif magnét sarta recovery tinggi.
Struktur basajan tur kompak, gaya magnét kuat.
Gampang pikeun ngajaga, instalasi gampang, kinerja dipercaya.
Alat nyetir anu stabil sareng dipercaya, teu aya gangguan atanapi ngarecahna kanggo waktos anu lami.
Situs aplikasi

Series CTB Wet Drum Permanent4
Series CTB Wet Drum Permanent5
Series CTB Wet Drum Permanent7
Series CTB Wet Drum Permanent9
Series CTB Wet Drum Permanent3
Series CTB Wet Drum Permanent6
Series CTB Wet Drum Permanent8
Series CTB Wet Drum Permanent10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali