Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan RCDC Fan-cooling separator éléktromagnétik

Katerangan pondok:

Aplikasi:Pikeun ngagiling baja, pabrik semén, pembangkit listrik sarta sababaraha departemén séjén, dipaké pikeun nyoplokkeun beusi tina slag sarta ngajaga roller, Gedang nangtung na crusher.It dipaké dina lingkungan alus.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
◆The komputer simulating design dina sirkuit magnét, sarta gaya magnét kuat.
◆The design husus tina aliran hawa, kipas aliran axial kapaksa hawa-cooling, volume hawa badag, tekanan angin luhur, sangkan dissipation panas coil gancang.naékna hawa low, bédana leutik antara médan magnét.
◆ coil The adopts insulasi varnished canggih tur téhnologi curing ngajaga coil ti lebu jeung gas ngabahayakeun sarta pikeun ngaronjatkeun kinerja insulasi sakabeh mesin, sarta mastikeun karya kontinyu jangka panjang .
◆ timer beberesih, pangropéa gampang, struktur drum-bentuk, otomatis sabuk-off-posisi bener.
◆ Pinuh fungsi, kalayan kontrol manual tur terpusat, nu bisa minuhan sarat pikeun pamakéan dina sagala rupa kasempetan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali