Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Runtuyan NCTB Dewatering Magnét kentel Separator

Katerangan pondok:

Aplikasi:Hal ieu dipaké pikeun ngaronjatkeun konsentrasi, dirancang pikeun separation magnét ngolah konsentrasi low of slurry.


Rincian produk

Tag produk

The separator magnét sanggup dewatering éféktif boga struktur basajan tur efisiensi tinggi, konsentrasi konsentrasi bisa ngahontal nepi ka 68% luhur, badag lega-sudut sistem magnét, laju recovery bijih bisa ngahontal 99.5%
Inténsitas magnét anu luhur, konsumsi énergi anu rendah.
Drum rotasi sabalikna, unloading sisi bijih ngagunakeun scraper tinimbang caina.

Series NCTB Dewatering Magnetic Concentrated Separator3
Series NCTB Dewatering Magnetic Concentrated Separator4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali