Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Ngaremukan + ngagiling

  • Single Driving High Pressure Roller Mill – Series PGM

    Single nyetir tekenan High Roller Mill - Series PGM

    Aplikasi: The Single Driving High Pressure Roller Mill - Series PGM dirancang khusus pikeun ngagiling klinker semén, dross mineral, klinkers baja sareng saterasna kana granul leutik, pikeun ngancurkeun mineral logam (bijih beusi, bijih mangan, tambaga). bijih timah-séng, bijih vanadium jeung sajabana) jeung ngagiling mineral non-logam (gangues batubara, feldspar, nepheline, dolomit, kapur, kuarsa, jsb) kana bubuk.

  • MQY Overflow Type Ball Mill

    MQY ngabahekeun Tipe Ball Mill

    Aplikasi:Mesin ngagiling bola mangrupikeun jinis alat anu dianggo pikeun ngagiling bijih sareng bahan-bahan sanés kalayan rupa-rupa karasa.Hal ieu loba dipaké dina non-ferrous na ngolah logam ferrous, bahan kimia, bahan wangunan jeung industri lianna salaku parabot utama dina grinding operasi.

  • MBY (G) Series Overflow Rod Mill

    MBY (G) Runtuyan ngabahekeun Rod Mill

    Aplikasi:Ngagiling rod dingaranan awak grinding dimuat dina silinder nyaeta rod baja.Ngagiling rod umumna ngagunakeun tipe mudal baseuh jeung bisa dipaké salaku ngagiling buka-circuit tingkat kahiji.Hal ieu loba dipaké dina keusik batu jieunan, tutuwuhan ganti baju bijih, industri kimia industri grinding primér dina sektor kakuatan tutuwuhan.

  • FG, FC single spiral classifier / 2FG, 2FC double spiral classifier

    FG, FC tunggal spiral classifier / 2FG, 2FC ganda spiral classifier

    Aplikasi:Loba dipaké dina logam spiral classifier prosés beneficiation mineral tina bijih logam klasifikasi ukuran partikel bubur, sarta ogé bisa dipaké pikeun miceun leutak jeung dewater dina operasi cuci bijih, mindeng ngabentuk prosés circuit katutup jeung pabrik bola.

  • Series CS Mud Separator

    Runtuyan CS leutak Separator

    CS Series Magnetic desliming tank mangrupakeun alat separation magnét nu bisa misahkeun bijih magnét jeung bijih non-magnétik (slurry) dina aksi gravitasi, gaya magnét sarta gaya aliran luhur.Ieu utamana dipaké dina benefication jeung industri lianna.produk ieu dioptimalkeun ku komputer, kalawan efisiensi tinggi, reliabiliti alus, struktur lumrah jeung operasi basajan.Ieu mangrupa parabot idéal pikeun separation slurry.

  • HPGM Series High Pressure Grinding Roll

    HPGM Series High tekenan grinding Roll

    Lingkup Aplikasi Praktis:
    1. Medium, rupa jeung ultrafine grinding bahan bulk.
    2. Dina industri pangolahan mineral, bisa ditempatkeun saméméh ngagiling bal, salaku alat pre-grinding, atawa nyieun nepi sistem grinding digabungkeun jeung ngagiling bola.
    3. Dina industri pellet dioksidasi, bisa ngaganti ngagiling beueus ilahar dipaké.
    4. Dina bahan wangunan, bahan refractory jeung industri lianna, geus hasil dilarapkeun dina clinker semén, kapur, bauxite na grinding lianna.