Cooperative innovation, the pursuit of excellence

WHIMS

Katerangan pondok:

Aplikasi:Ieu bisa dipaké dina ngolah baseuh - 1.2 mm (- 200 bolong 30 ~ 100%) bijih beureum (hématite na limonite, siderite, jsb), bijih mangan, ilmenite, chromite, bijih tungsten sarta jenis séjén mineral magnét lemah, sarta mineral logam, kayaning quartz, feldspar, bijih nepheline, kaolin pikeun nyoplokkeun impurity beusi jeung purifikasi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Téknis
1).inténsitas magnét maksimum: 20000GS.
2).Hemat cai sahenteuna 8000 méter kubik per taun.
3).Extherm bisa dikawasa ku 30 ℃.
4).Sistim cooling minyak pikeun ngaganti cooling cai baheula.
5).Struktur kompak, gampang dipasang sareng dioperasikeun.
6).The coil seru sagemblengna dipped kana minyak trafo pikeun manjangkeun waktu layanan.
Struktur

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator1

Diagram Prosés Separation

2acb1cfa1

B-00-08-20--00-08-23-1

Patenttitik inovasi teknis 1
Gulungan
Desain husus tina coil seru, aya sela diantara coils pungkal nu nyadiakeun conduit minyak cooling.Ningkatkeun aréa paburencay na conduit cooling minyak.Tukeur panas gancang.Naékna suhu coil henteu langkung ti 30 ℃, suhu rendah ningkat dina kaayaan tiis sareng panas, bédana médan magnét leutik, dibandingkeun sareng kakuatan médan magnét anu sami, réduksi kakuatan éksitasi 20%, ngahémat listrik 45000 KWh / taun.
Struktur disegel pinuh, buktina lebu, buktina Uap, tahan suhu luhur, éta tiasa beroperasi dina lingkungan anu kasar.

Struktur coil sareng diagram kontras prinsip cooling

pabrik séjén (generasi kahiji) dina konduktor kerung cooling cai

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator3

1. perumahan coil 2. cai cooling 3. konduktor kerungpabrik séjén (generasi kadua) diantara coils cooling cai

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator4

1. coil perumahan 2. cooling cai 3. multilayers coils anu ngeusi cai 4. cai-leungeun baju (stainless steel)
Shandong Huate (generasi katilu) coils cooling minyak dicelup dina minyak

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator5

1. coil housing 2. saluran minyak (cooling oil) 3. single-layer winding oil

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator6

Titik inovasi téknis patén 2
Sistim cooling
1. Sistim cooling adopts pinuh disegel struktur sirkulasi luar, hujan-bukti, lebu-bukti, anticorrosion, cocog pikeun sagala jinis lingkungan kasar.
2. Ngadopsi condenser cooling hawa, kontrol calakan, suhu coil éksitasi konstan, fluktuasi médan magnét minimum (kirang ti 2%) tina mode cooling, pabrik domestik lianna ngajadikeun hawa coil teuing tinggi, fluktuasi médan magnét reach15% ~ 30%, nu gaduh pangaruh hébat kana indéks ganti baju bijih.

3. Kalawan aliran badag disc trafo pompa minyak, speed sirkulasi gancang, bursa panas gancang.

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator7

Diagram Sistim cooling
Sistim cooling minyak kapaksa ngawengku pungkal coil, tube minyak-inlet, garis balik, condenser, pompa sirkulasi minyak, flow meter, klep aliran, thermocouple, tank minyak make-up, respirator, jsb.

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator8

Métode Pilihan: biasana urang milih alat dumasar kana kapasitas concentrator.

Catetan:data beureum hartina meduim inténsitas tinggi gradién separator magnét.
(Pikeun rujukan wungkul)

LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator10
LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator11
LHGC Oil-forced Cooling Vertical High Gradient Magnetic Separator12

Situs

86bfb109
9b28c4af

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali